Renault 1.2 TCE avagy 1.5 dci?(2014 évjárat) Milyen költséggel lehet számítani a két különböző motornál?kopó fogyó,+ tipushiba, nagy futásnál felújítás költség érdekel elsősorban
Főként az érdekelne melyikkel járok jobban.
Teljesen vegyes használatban lenne az autó, értsd havi 2000 km-t, de nem ritka ha befut néha a havi 6000 is.
Úgy kb 50% pálya 50% város csak ez is ugye külön. elmegyek a városba pályán, utána lehet hogy 2 hétig csak a városban járkálok, utána haza pályán.
Én benzines párti vagyok, de e kettőből tuti a dízelt választanám.
Ugyanannyi hibalehetőség a két motorban, de az 1.5d vezethető, keveset fogyaszt, az 1.2t meg egy fos, de ugyanannyit figyaszt mint egy elfogadható lökettérfogatú benzinmotor.
A tce esetén 70 000 kilométerenként motor cserére kell számítani. (sajnos tapasztalat)
Mivel a 100 000 km már jónak számít ezért hatalmas motor hiány van belőle. Javítani nem lehet.
És milyen tapasztalataid vannak??
Mennyire pörög amúgy 130nál?
Tényleg kihagyták a derektamaszt az autóból?
Mekkora a gyári gumi méret?
Itt a lista hogy kinek mikor romlott el az 1.2 tce.
Egyébként nem volt rosz vezetni, egy scenicben is elég erőt adott.
Nekem volt derektámasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!