Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat 500 tényleg női autó?

Fiat 500 tényleg női autó?

Figyelt kérdés
Heló. Ha minden jól megy, nyáron megszerzem a jogosítványt. És elég sokat gondolkodom azon, hogy egy Fiat 500-at vennék első autónak. De a csapból is az folyik, hogy a Fiat 500 egy "női" autó. Mi a ti véleményetek erről? Tényleg női autó lenne?
2021. márc. 21. 22:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%

Hát a Corolla sem egy kimondott férfias gép :D.

És igen. A Fiat 500 is elég csajos autó. Épp csak a műszempillák hiányoznak az elejéről.

Nézd csak meg idehaza kik vezetnek ilyen autókat. Tipikus "jómódú vagyok és meglett a lányomnak a jogsija" autó. Vagy "50 éves sugardaddy vagyok és most van a 22. szülinapja a barátnőmnek"

Audi A1, Mercedes A osztály, Mini Cooper, és a Fiat 500 is. Tipikus imidzsautó. Meg még van egykettő.

Mindenkinek mást jelent egy tipiksu nőies és férfias autó. Ha választani kell, a Fiat 500 HATÁROZOTTAN női autó irányába húz.

Tegyél mellé egy tudomisén mit. Chevrolet Camarot. Az mondjuk egy férfias(abb) gép.

Egyébként amennyi pénzért osztogatják ezeket a Fiat 500-akat... Mármint ami nem tizenéves... Annyiért sokkal menőbb autót is tud választani az ember.

Amúgy meg le lehet pontozni, de ritka szarra se való egy autó egyébként :D.

Annyit tud, hogy kicsi. Jól parkolható. Ennyi. Ezt tudja.

Amúgy meg aránytalanul drága, iszonyatosan gyenge (javarészt 70 ló), én mondjuk 195 centivel nem férek el benne, 3 ember nem tud benne utazni, csomagtartó 0, nameg nem is néz ki jól.

Ez tipikusan a csajoknak való, -reggel (egyedül) megyek nyitni a műkörmös üzletet 1 km-re a lakhelytől, egy darab táskával-autó.

Hidd el, anyádba el fogod kívánni, amikor hárman kéne menni valahova. Vagy esetleg hosszabb távra mennétek, akár többen, ahol több cuccot kell magaddal vinni mint egy pénztárca.

Én mint férfi, határozottan ellenzem neked. Ehhez kell egy olyan stílus, amihez passzol. Ezt ilyen olaszos, menő, belőtt hajú, laza ingben járós, vászonnadrágos, mokaszinos csávóknak tudom elképzelni. Nekik jól állhat.

Amúgy meg azon kívül, hogy jól parkolható, egy darab mellette szóló érvet nem tudok felmutatni. Nem egyetlen, elsődleges autónak való szerintem.

Nyilván ez szubjektív vélemény, nem szentírás.

Nagy kompromisszumokat kell kötni, ha ilyet akarsz.

2021. márc. 22. 08:50
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Én lebeszélnélek róla, 0 csomagtartó, szűk az egész.

Inkább egy Puntot vegyél.

Első kocsival még elég sokat fuvaroz az ember haverokat, mentek nyaralni, stb...

Az ilyen kis autók csak 2. 3. autonak valók városi közlekedéshez

2021. márc. 22. 09:20
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Igen, nőies autó. Egyértelműen cukiságra mentek rá. Ettől még beülhetsz és vezetheted.

Nem ez lesz a legnagyobb bajod vele.

2021. márc. 22. 09:27
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
igen női
2021. márc. 22. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Vedd meg a barinődnek aztán járj vele...mármint az autóval!
2021. márc. 22. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
#15 de a barátnőjével meg szakítson?
2021. márc. 22. 14:29
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Majd elválik! 😂
2021. márc. 22. 20:03
 18/24 Gyuri1945 ***** válasza:
100%
Nem, nem és nem. Szintén friss jogsis vagyok, nekem is egy Fiat 500 lett az első autóm. Arra azért számíts, hogy sokan fel fogják még ezt hánytorgatni, ha emellett az olasz ikon mellett teszed le a voksodat, de egy dolog biztos: egy pillanatig se fogod bánni ezt a döntést. Hogy miért is “női” autó ez? 1. - Mert kicsi. - Vajon kicsinek lehet nevezni egy olyan autót, amiben elöl kettő 190 cm-es meglett ember elfér, de a hátsó sor se rejteget kompromisszumokat 175 cm-es magasságig? 3 ember a cuccaival egyetemben olyan kényelmesen el tud vele utazni szinte bárhova, hogy kamillázhatnak, akik szerint ez egy pici autó. A méreteihez képest igenis nagy. Parkolásnál meg nyugodtan te röhöghetsz rajtuk. Na ki nevet a végén? 2. - Gömbölyű. - Ez vitathatatlan. De szép, nem igaz? Az olasz stílus tökéletes megtestesítője. Akárhányszor beleülsz, utálhatod bármennyire a világot, képtelenség mosoly nélkül kiszállnod belőle. És az is fix, hogy nem egyszer, hanem kétszer fogsz visszanézni az autódra, mikor otthagyod valahol (vicceseknek üzenem, hogy a centrálzár hibátlanul működik😉). Szépnek szép, praktikusnak praktikus. Miről nem beszéltem még? Talán a teljesítményről. Nekem a leggyengébbik, 69 lóerős, 1.2-es benzines van. Egyáltalán nem lehetetlen élni vele, de tény és való, hogy nem ezzel fogod megváltani a világot. Ezzel lendületből kell közlekedni. Mégis valós 140-nel is hibátlanul eldöcög. Megpakolva, klímázva se fogyaszt többet 6,5 liternél. Amit szabálytisztelő módon autózni lehet, azt mind tudja. Ha pedig aggódnál, hogy de ez neked kevés, engedd meg, hogy elmondjam, első autónak nem kell ennél erősebb. Akik 100+ lóerős autókkal kezdik a karrierjüket, azok a fiatalok szokták a híradóban végezni. Mindezért egyébként feledtet a vezetési élmény: mintha egy gokartot vezetnél és az egész világ egy nagy pálya lenne. Ha pedig valaki még ezen tények ellenére is leszólná az autódat, hívd meg egy körre. Nem volt még olyan ember, aki ne formálta volna át véleményét egy próbakör után.
2021. ápr. 8. 13:05
 19/24 Gyuri1945 ***** válasza:
42%
Kedves #11-es! Te hallod magadat ilyenkor? Érdekelne, hogy milyen autóból írod ezeket a szürreális gondolatokat. Szerinted mindenkinek egy céges Ceed kombival kéne járni, mert az a földkerekség netovábbja?
2021. ápr. 8. 13:10
 20/24 anonim ***** válasza:
30%

Dehogy kéne Ceed kombival járni. Senki nem mondott ilyet :D.

Nem tudom az általam leírt pontoknak melyik részével nem értesz egyet, azt nem írtad le. Mondtam a végén, hogy egyéni vélemény, nem szent írás.

De szerintem azt beláthatjuk, hogy sem a Fiat 500, sem egy Corolla nem arról híres, hogy a világ legmaszkulinabb autóinak egyike, és maga a férfi tesztoszteron megtestesítője :D.

Olyan autók mellé állítva mint tudomisén. Egy-egy amerikai izomautó. Egy német sportosabb valami. Akár egy nagyobb limuzin.

Tehát

Audi A8 vs Fiat 500

Dodge Challenger vs Corolla

De tényleg, egy csomó minden...Melyikre mondanád, hogy férfiasabb? Most csak írtam kettőt. Ne ragadd majd ki őet, hogy miért pont ezt mondtam. Fel lehet sorolni több oldalnyi autót. Tudom, hogy tökre nem egy kategória a kettő. De nem is erről van szó. Hanem arról, hogy férfias autó - nem férfias autó.

2021. ápr. 9. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!