Sikerült rátaposni a gázra 1. fokozatban leszabályzásig, árthatott-e a motornak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 20:22
1/14 anonim válasza:
Nemigazán. Hidegen mondjuk nem a legjobb dolog, de ha nem tartósan van használva így akkor simán bírnia kell. Melegen meg még úgy se okoz nagy gondot.
2/14 anonim válasza:
Jót biztos nem tett neki, de egy ilyen alkalomtól nem lehet kimutatható károsodás.
3/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy hideg volt-e a motor, és hogy mennyi ideig pörgött tiltáson.
De a kérdés alapján, nem valószínű.
4/14 anonim válasza:
Ha üzemmeleg, nem
pont ezért szabályoz le
5/14 A kérdező kommentje:
Mentem előtte közel 30km-et, későn vettem le a pedálról a lábam, kettőt dadoghatott amikor rögtön 3-ba váltottam.
2021. márc. 21. 20:34
8/14 anonim válasza:
Szerinted a leszabályzási fordulatszámot oda teszik ahol már tönkremegy a motor, vagy oda teszik ahol MÉG nem?
9/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de egy hajtókar görbüléstől, vezérműtengely meghibásodástól azért tartok, akkor is ha japán autó.
2021. márc. 21. 21:01
10/14 anonim válasza:
Akkor szedesd szét darabokra, és nézess át mindent. Ha komolyan ennyire nem áll össze akkor nem való neked semmilyen autó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!