Van jogsim, de már több éve, hogy nem vezettem, kb. legalább hány órát kell majd vennem ismét és kb. mennyibe fog ez nekem kerülni (ny-magyarországi árak érdekelnének)?
Visszakérdezek: hány óra alatt tanultál meg? Annál több biztos, hogy most sem kell.
Én saccra 20 órát elégnek gondolok, ha van érzéked hozzá. Árakat illetően nem vagyok képben.
Megválaszolhatatlan kérdés.
Tőled függ, hány órát veszel, nem kötelező egy sem, csak ajánlott, ha szükségét érzed.
5000-6000 forint mostanság egy óra oktatóval, tanulóautóval.
Ahogy a #3 mondja.
Tényleg nem KELL venned 1 órát sem.
Ha úgy érzed jónak akkor elmehetsz, hogy ismételjétek már át a dolgokat, hogy kicsit magabiztosabb legyél, de ennyi.
Nincs ilyenre senki kötelezve, hogy ha nem vezet naponta, akkor vegyen órát.
Mondjuk valamikor én is szívesen elmennék, hogy pár dolgot tegyünk már tisztába, elevenítsünk fel. Pedig rendszeresen vezetek, de parkolásból párhuzamost nagyon rég nem csináltam már. Meg ilyesmi. Ha úgy adódik nekem megérne egy 10est, hogy kicsit magabiztosabb legyek.
Azt ajánlom hogy valami ismerőssel menjetek el egyszer valami ilyen vidéki, nagyon kis forgalmú útra. És ott menjetek vele, egyrészt hogy szokd újra a járműkezelést, meg lásd meg mennyire megy. És érezni fogod, hogy ha újra belejössz akkor pár alkalom után lehet már el mersz menni egyedül is rövidebb útra.
Ha nem érzed ezt a magabiztosságot, akkor gondolkodnék oktatóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!