Miért mondják, hogy a kisautókkal nem lehet kényelmesen autópályázni?
Figyelt kérdés
140-nél éppen 4000-et forog. Lehet kényelmesen beszélgetni tiszta csendes.
Vagy éppen zenehallgatás ha egyedül vagyok.
Van könyöklő, van tempomat.
És ez egy 15 éves 1.4-es pici autó 75 lóval.
2021. márc. 20. 14:29
21/24 anonim válasza:
A kamionokat ki kéne tiltani a pályákról, és meg van oldva a gond.
22/24 anonim válasza:
Nem csak autópályázni nem lehett vele kénylmesen, városban sincs rendes futóműve, zaj és hőszigetelése.
Az én kisautóm üléséből 30 perc után kiszálnék. A futóműve rázómű. Télvíz idején kegyetlenül jön be a reuma a bal ajtó és a tűzfal felől. Amikor már jól megy a fűtés akkor is. 140-nél csendes kisautó? Na persze. 100 kilométer után pedig le kell szívni 7 litert a tankból, nehogy kicsorduljon. El szoktam vele szenvedni 900 kilométert is. Vezettem már alsó közepet és középkategóriát is. Nem véletlenül kerülnek 2x 3x annyiba.
23/24 A kérdező kommentje:
Hát jó szar autód lehet akkor utolsó:/
2021. márc. 25. 22:50
24/24 anonim válasza:
Hyundai i10 1.0 meglepően dinamikus kisautó, bármikor felmegyek vele pályára simán feltudja venni a ritmust. Azok mondhatják ezt, akik nem tudnak vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!