Hogyan béreljek autót Máltán 20 évesen?
Szóval most megyünk majd augusztus-ban Máltára és szeretnék autót bérelni, de még csak 20 éves vagyok(és akkor is ennyi leszek). A párom 23 éves, de neki nincs jogsija.
Sajnos az autóbérlőktől csak 21 év felett lehet autókat kapni.
Valami ötlet, hogy ezt hogy tudnánk megoldani?
Remek lesz jobb oldalon vezetni. Komolyan, szerintem nagy móka.
Kiköltöztök vagy nyaralni mentek?
Utóbbi esetben szerintem felesleges autót bérelni. Teljesen jó a tömegközledés mindkét szigetetn ( Málta, Gozo ) bár van amikor kissé hektikus :) Én jópárszor jártam már Máltán, de maximum robogó bérlésen gondolkdotam.
Én is 20 voltam, amikor mentünk Máltára 2016-ban, akkor is mindenhol ezt a 21 éves kort írták.
Viszont a feltételek között a részletes leírásban volt egy sor, hogy extra biztosítással lehet vezetni 21 éves kor alatt is.
Ha jól emlékszem, valami 20-30 euró körüli összeg volt 2 napra, és megkaptuk az autót.
Egy golf 7 volt, 1.4tfsi, alig volt benne km, de elmondható, hogy ott szinte csak újabb, pár éves autók vannak.
Összesen kb 110-120 euróra jött ki a 2 nap mindennel.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!