Az elektromos autókat milyen módon rögzítik elgurulás ellen?
Figyelt kérdés
Nyáron a kánikulában lehet tölteni az akkujukat amikor már alapból 50 fokos? Nem megy tönkre?A jármű klímája mennyire hatékony,hogy működik?2021. márc. 20. 10:09
11/13 anonim válasza:
33 éve vezetek, csak a legelső román csoda (ARO) kéziféke fagyott be. Az utána következő kocsi 16 éves koráig egyszer kapott új bowdent kiszőrösödés miatt, a mostanié 18 évesen még gyári. Utóbbi két kocsié sosem fagyott be.
12/13 A kérdező kommentje:
#11 pedig létező jelenség.Több ilyet láttam személyesen,a neten rákeresve is létező problémának tűnik.Most mondhatnám hogy az enyém sem fagyott be 25 év alatt soha,de ennek az az oka hogy sosem használtam.automatához nem kellett,az Alföldön élve elég jól elkerülhető a terepviszonyok miatti kézifékes elindulás.
#7 akkor be is lehet zárni végleg ezt a topikot.A morbid elképzelésed szerint mindenki érdeklődjön személyesen a megfelelő helyen,de még véletlenül sem itt.Ha ideges vagy akkor tipli,én nem hívtalak ide ja jól rémlik.
2021. márc. 21. 08:15
13/13 anonim válasza:
11 vagyok, naponta többször használom, és úgy nem fagyott be sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!