Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kipufogó dob és kormos chip?

Semmi, szinte por.. kérdése:

Kipufogó dob és kormos chip?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy kocsit, talán nem éppen szerencsés módon, de már mindegy. A lényeg, hogy előző tulaj chippelte, és most eléggé kormol nagyobb fordulaton. Emellett a kormolás mellett, a kipufogó rendszer gyári a kocsin. Haverom, aki kicsit jobban benne van az autó témában mint én, azt mondta a kipufogó dobtól meg kéne szabadulni, ha már így kormol, mert visszatartja a salakanyagot és szép lassan le fog rakódni az egész rendszerben a dzsuva. Nem akarom megkérdőjelezni a hozzáértését, de azért felteszem itt is a kérdést, mert én igazából rohadtul semmiféle nagy tuningot nem akarok, főleg a kipufogóval, és abszolút nem tudom hogy működik a dízel, ez az első ilyen autóm. Igazából én csak használni akarom az autót, szépen, nyugodtan, tartósan. És ha tényleg ez ennyire rosszul megírt chipp, akkor inkább megszabadulok tőle, és imádkozom, hogy az előző tulaj még nem cseszte szét a rendszert. Úgy érzem nem kötöttem mégse olyan jó üzletet.. :(

A motor egy 1.9TDI 1Z Audi A4 B5-ben, 90-ről 120-130 lóra húzva előző tulaj szerint. Minden alkatrész gyári állítólag.

[link]

2021. márc. 19. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egészen biztos hogy nem húzott rajta akkorát, a degenerált előző tulaj annyit ért ehhez úgy néz ki mint amit előbb a budin lehúztam.

Na mind1 haverodnak igaza van ha benne akarod hagyni azt a kókányolt sz@rt akkor igen ildomos 1-2 dobot kivenni, bár én inkább megcsinálnám normálisra azt az autót a helyedben, így nem megy át műszakin az ziher.

2021. márc. 20. 01:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos írták? Nem csak a csavart baszogatták rajta?
2021. márc. 20. 05:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, amit az előző tulaj mondott. Ő azt mondta, hogy csak chippelt. Amúgy az autón vannak még optikai és kényelmi jellegű tuningok, amik amúgy nagyon igényesek, és egyáltalán nem tűnnek hülyegyerek racse megoldásoknak, azért mertem elhinni, hogy a chip is igényesen van megírva. Mert amúgy tényleg, az autó unblock külsőre nagyon egyben van, főleg a típustársaihoz képest. De ezek szerint csalódnom kell.
2021. márc. 20. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Mi az hogy kormos chip?
2021. márc. 20. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahogyan a videóban látható, olyan chip ami nagyon füstől, kormol. Nem szerencsés kifejezés, tudom, de máshogy nem tudtam leírni miről is van szó.
2021. márc. 20. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!