19 évesen 250 ccm es motor? Szerintetek ez erős lenne tanulómotornak? FONTOS
nem az a száguldozós májer gyerek vagyok elöre szólok a félreértések elkerülése végett(már csak azert mert olvastam ilyen kérdéseket és még az 50 est is sokalták sokan mert "szágúdoznávele" meg kockáztatnád mások épségét
én 1 régi (1993) as kawa zxr-250 esre gondoltam
azert mert szép,jo a hangja,illetve mert jo szervizháttere van mivel sokat gyártottak belole
jah és hogy mire kell?
arra hogy pl
joidovan és én nemakarok autotvezetni aznap
és eljárok vele munkába,ügyeket intezni,csekkeket befizetni:D,vagy csak 1 élménymotorozásra
valakinek van jobb ajánlata??????????????
Dehogy sok. De az attól is függ mint írták h motoroztál-e... és feltételezem van annyi felelősség tudatod h nem nyélen mész mindíg... akkor nemsok.
Hosszab útkon persze minden sportgép kényelmetlen ez ezzel jár. Am jó kis motor. Nekem a 400as nagytesója jobban bejön :D
nekem nemkell nagy sebesség,pályára sem akarom kivinni csak ha már betanultam a motorozást kelloen(kb2 év sztem)
turázásra télleg kényelmetlen?
és ezek
suzuki bandit 250
yamaha zeal
honda vtr 250
vagy tudtok jobb 4 hengeres 4 ütemut?
jahh és
eddig hosszutavon nem motoroztam csak ugy hogy
"haver add már ide 1 körre" alapon
de azokkal ment
Egy 250-es ZXR 9000-t forog 90 km/óránál. Rettenetes hosszú távon. A maga harmincpár lóerejével egy kétütemű 125-őssel ér fel, de a VTR 250 sokkal jobb választás lenne neked azok alapján amiket leírtál.
Csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!