Vennétek korábban törött autót?
Figyelt kérdés
Hűtő csere kellett, a futómű épp maradt.
Légzsákok nem nyíltak!
Elölről kapott az autó, szépen vissza van állítva!
2021. márc. 16. 11:20
1/7 anonim válasza:
Amennyiben szépen meg lett csinálva, minden további nélkül.
2/7 A kérdező kommentje:
Néztem, nem volt kivonva utánna a forgalomból.
Nincs rohadás, szépek az illesztések is.
2021. márc. 16. 11:28
4/7 anonim válasza:
A magam esetéből kiindulva igen. 3 évesen gazdasági totálkárra írták, de ráfizettem egy picit és megcsináltattam. Nekem is az eleje tört, légzsák is nyílt. Ennek már majdnem 10 éve, és soha semmi baja nem volt még. A rutinszervízekre vittem csak, meg egyszer cserélni kellett az akkut. Persze, tudni kellene, hogy valóban jól lett megcsinálva.
6/7 anonim válasza:
Ennél komolyabban törött autót is megvennék, ha normálisan meg van csinálva. És itt nem arra gondolok, hogy mondjuk a fényezésbe van egy kis eltérés (az alkualapnak jó).
Azt nem venném meg, ha mondjuk 2 darabból van összeheggelve a kaszni, vagy a főtartó elemeket (pl. a nyúlványok) is úgy hegesztették össze mert annyira széttörött.
Arra számítani kell korábban törött kocsinál hogy a rozsda hamarabb megindulhat a javitott résznél. Azt időben el kell kapni, lekezelni és nem lesz vele gond.
7/7 anonim válasza:
Attól függ,ha pár éves autóról van szó inkább nézelődnék tovabb de ha ez a legjobb amúgy akkor megvenném ha tényleg jól megcsinálták.10-20 évesnél meg kb mindegy mert szinte az összes törött csak nem mondják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!