Ha sokszor elmegy kocsiban hangnál a bal oldal, kátyúnál visszajön, akkor az maga a fejegység hibája lehet, vagy a hangszóróké?
Figyelt kérdés
Hátsó hangszórók egész jók, elsők mindenképp cserések, de ha elmegy a bal oldal akkor hátsó-első együtt. Nem szívesen cserélnék fejegységet, mert igaz hogy régi, de elég jó, Panasonic (még kazetta is megy bele, meg 10-es cd váltója van). Nekem igazából csak bluetooth számít, de ezt megoldom vag yfm transmiterrel, vagy aux bemenettel. (utóbbit preferálom ugyan is a transmitter be tud recsegni...
Szóval hangszóró kábeleket nézzem át, hátha megvan törve?
2021. márc. 16. 09:03
1/1 anonim válasza:
Igen, kábelezés lesz.
Nekem is ez volt a gond, kicseréltem a fejegységet, utána is ez volt, vettem hangszóró kábel, átfűztem, azóta hiba mentes, és a hangzás is jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!