Emelkedos indulásnál minimálisan hatramozdul az autó?
Figyelt kérdés
(Nyilván olyan helyen vagy ha állnak mögöttem behuzom a kezit.)
De mondjuk ha kézi nélkül indulok és amíg atrakom a labam a gazra hogy csinaljam Hogy ne Mozduljon hatra minimálisan se? Nem arról van szó ha hatragurul de érzem pár centit azért megtorpan hatra.
Kis benzines, ha a fogaspontra felemelem a kuplungot az alapjárat nem tartja meg, lefullad ha lelepek a fekrol
2021. márc. 14. 18:36
1/14 anonim válasza:
Akkor ez ennyit tud. Marad a kézifék.
2/14 anonim válasza:
Csak gyakorlassal.. de minimalisat hatra fog menni.. 3 eve van jogsim, kis benzinesem van. Ahol lakom, kis emelkedos mellekutcabol lehet kijonni. Elejen, nem is mentem arra, kerultem. Aztan elkezdtem gyakorolni, esete fele, hetvegen, mikor tudtam h tuti nem allnak a sggembe. Sokszor lefulladtam, hatragurultam..azta mar nem fulladtam le, de bőgettem a motort. Most mar eszre se veszem, ha ott jovok ki, kezifek nelkul kuplung+gazzal is siman megy.
4/14 A kérdező kommentje:
Mit kell kötekedni? Szépen mondtam hogy ahol Kell hasznalom..
De ahol egy pillanatra kell megállni és nem meredek nyilván nem fogom rángatni
2021. márc. 14. 19:09
5/14 anonim válasza:
Ha alapjáraton nem tartja meg, akkor nincs más választásod, marad a kézifék.
Vagy esetleg megpróbálhatod egyszerre nyomni a jobb lábaddal a féket és a gázt.
6/14 anonim válasza:
Nem tartja meg az alapjárat? Az én 1.4-es 60 lóerős kisautóm alig érzi meg ha egy meredek emelkedőn kuplunggal tartom meg. Milyen autód van?
7/14 A kérdező kommentje:
Suzi 1,2 haragos 😂
2021. márc. 14. 19:51
8/14 A kérdező kommentje:
De nyilván kell a gyakorlás, pár hónapos a jogsim
2021. márc. 14. 20:00
9/14 anonim válasza:
Mondjuk az tapasztalatból tényleg nem tartja meg! :D Akkor csak a kézifék maradhat, mint opció. Az egy láb/két pedál technikát nem javaslom, főleg nem közúton. Aki meg javasolja az biztos hogy egy Niki Lauda-nak képzeli magát.
10/14 anonim válasza:
Pár hónapos jogsival, ez még simán bele fér. Idővel menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!