Autómon 17-es felnivel minimálisan ráz a kormány, néha fékezeskor is csinálja ezt, futómű beállítás kéne rajta?
15-ös felnikkel nem volt probléma, csak a 17-esnél csinálja ezt a jelenséget.
Gumik meg a felnik is jók.
Pedig már 3x centríroztatva lett.. hihetetlen, ilyen nehéz ezt megcsinálni normálisan vagy mi..😐
Nem tudom mit csináljak
Pedig ezért ráz általában másik kerékszettel. Nem mostanában lett fölrakva a gumi a felnire? Amíg meg nem szárad az a kulimász, amivel megkenik a felni peremét, addig elmászhat rajta a gumi.
Én is mikor tavaly új gumit vettem, másnap mentem is vissza a gumishoz, hogy ráz. Még garanciában kicentrírozták még egyszer.
Fékezéskor rázás lehet még akkor is ha hullámos a féktárcsád. De ha a másik kerékszettel nem csinálta, akkor ez nem valószínű.
A másik nyári szettnél meg a téli szettnél jó minden, (15-ös felnik) nem ráz, meg semmi ilyesmi, még fékezéskor sem. Pedig a télire még új gumikat is vettem és hibátlan.
Erre a 17-esre meg kb. 1 hónapja vettem nyári gumikat, és most lett nem rég felrakva, de gyorsításkor már ráz kb. 80-100km/h közti tempónál.
Megint vigyem el centríroztatni? Vagy esetleg görgőztetni? Görgőztetéskor nem karcolják meg a felniket?
Bár én úgy tudom nincs ezeknek a felniknek semmi bajuk.. aztán kitudja :/
Picikét megnőtt a rugózatlan tömeg, és előjönnek a futómű vagy féltengely hibák. De inkább féltengely.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!