Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A német autókban mikor lesz...

A német autókban mikor lesz olyan kéziváltó mint a hondákban?

Figyelt kérdés
Becsületesnepper is megmondta hogy a BMW nagyon szeretne egy olyat csinálni
2021. márc. 14. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként német autókba nem akarnak olyan váltót, mint a Hondába. Egy Passatba, vagy 3as BMW-be, amit naponta használ egy átlag európai ember, bizony a puhán, kenyelmesen járó váltó a megfelelő, nem pedig a kemény, nagyon sportos váltó, mert nem mindig a hegyi szerpentinen utazunk felfelé, sőt.
2021. márc. 14. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Pont nem ilyen van bennük, hanem akadozós, pontatlan.
2021. márc. 14. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem tudom nektek milyen érzés van a kezetekben, de volt a haveri körben pár elég sokat futott autó pl 700k km feletti A6 C4 és abba sem akadt a váltó és pontatlan sem volt, az mindig oda ment ahoa én akartam.

Volt istentudja mennyit futott 20+ éves dízel Opelem, abban sem volt pontatlan a váltó és abban sem akadt. :)

2021. márc. 14. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

12es

Jaaa, hogy nem ültél még sosem jó állapotú német autóban. De akkor miért kommentelsz ilyeneket?

2021. márc. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!