Cabrio, kemény tetős?
Négyfős, keménytetős kabrió? Nem egyszerű feladat, de nem lehetetlen...
Valóban, ott a Peugeot 307CC, de gyanús nekem a hátsó üléssor. A Renault Mégane CC sem biztos, hogy jobb. A Volvo C70-ről már több jót hallottam és ránézésre el is hiszem, hogy hátul is van benne ülőhely. A Nissan Micra CC, Mitsubishi Colt CZC és hasonló méretű autókkal nem érdemes foglalkozni (kétülésesek, csak van bennük még két öv). Mazda MX-5-ből is van keménytetős változat, de az is kétüléses (attól függetlenül nagyon jó). A Mercedes SL-je és SLK-ja is kétüléses, nem jó. Más pedig nem nagyon akad még a nagy CC-divat ellenére sem...
4 üléses keménytetős kabriók, amikben igenis el lehet férni hátul:
Pug 307, 308 CC
Renault mégane CC
Ford focus CC
Opel astra twintop
Volvo C70
BMW 3 kabrió
VW eos
az opel kivételével mindben ültem már hátul, mindben elfogadható hely van hátul - a volvo talán a legkisebb, abban kevesebb hely van hátul, mint egy Yarisban, a többiben ugyan annyi, vagy kicsit több.
beázás szempontból amúgy én a vászontetőt ajánlom. vászontetős 4üléses kabrió is van egy rakat. a vászontető idomul a kabriók amúgy kevésbé merev kasztnijának kis torzulásaihoz. az nehezebben ázik be.
amúgy van még általam eddig fel nem sorolt 4 üléses keménytetős kabrió
pl Pug 206, 207CC
Nissan micra CC
Mitsubishi colt CZC
de ezek nevetséges autók, minden szempontból. értelmes ember ilyet nem vesz.
Hát...
Lehet, hogy te elfértél egy Megane CC-ben, de én rohadtul nem, pedig nem vagyok túl magas (187 cm).
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha le kell csukni a tetőt.
Ilyenkor a hátsó sor komfortban vetekszik egy indiai gettóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!