Hogy lehet beállítani az alapjáratot a simsonon? Ha valaki írja (egyszerűen). Köszönöm.
Amikor meleg a motor akkor addig tekergeted a csavarokat a karbin ameddig nem áll le gázadás nélkül és nem is lesz túl hangos.
Egyszerűen így lehet.
Igen nekem is hasonló rémlik,de már az nincs elöttem h pl hol van csavar.
Az tuti,hogy ha a karbit szétszeded,amit ugye simsonosként már csukott szemmel is tudsz,akkor a körtolattyú(amit a gázbowdennel húzogatsz)közepán van egy hosszú vastag tű meg egy lemez a végén.Ennek a tűnek a végén vannak rovátkák,és attól függően szegényebb vagy dúsabb a keverék h azt a kis lemezt melyik rovátkába rakod be.
Emlékeim szerint.De a neten 100000% h találsz hozzá anyagot.
A fék meg gázbowdenbe pedig időnként önts egy egy pár csepp olajat hogy jobb legyen a kenése és akadály nélkül csússzon+ a gázmarkolatt alatt is zsírozd be.Remélem tudtam v.mennyit segíteni.
15:42-nek:
Én ne vezessem félre?És mikor itt írnak hülyeségeket, hogy a súberen állítson meg levegőcsavar meg minden rák?
Amúgy nekem is van Simsonom, és értek hozzá, szóval ez most nem jött be.
Amúgy meg feltételezem, hogy gyári karbi van rajta, azért mondtam.Ha Bing vagy valami lenne rajta, vagy Amal, akkor gondolom nem kérdezne ilyeneket, mivel azok tuning karbik (kivéve a Bing), és feltételezem nem kezd tuningba, ha még egy alapjáratot sem tud beállítani.
Na peace.
10:51, ugye, hogy nem értesz hozzá. :) A levegőcsavaros kommentet is én írtam. :) Mivel nem írta a körülményt, hogy mi a helyzet, leírtam a karbi beállításának teljes folyamatát, ahova odaírtam, hogy nem feltétlenül kell hozzányúlni. Az alapjárat csavar pedig állhat egyenesen is, meg ferdén is, a 16N-es karbiknak rengeteg változata van. Arra nem válaszoltál, honna tudod, hogy befele kell tekerni a csavart, amikor nem is írta, mi a gondja?
Na písz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!