Mi adhatja ki ezt a hangot az autómon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az autóm főleg jobbra kanyarodaskor, de néha induláskor is kiad egy bizonyos hangot hátulról. Nem fémes hangról van szó, inkább egy puha ütődés, elvittem kéz külön szervízbe, átnezték a fütőműt nem találtak semmit, de elég zavaró. Nem volt valakinek hasonló? Az alany egy egyébkent megbízható ford focus mkII (benzines)2021. márc. 11. 17:57
1/16 anonim válasza:
Pakolj ki a csomagtartóból. Vagy rögzíts le mindent ami benne van.
2/16 anonim válasza:
És nézz szét a kesztyűtartóban, középen a boxban továbbá az ülések alatt is.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat, mindent kiszedtem már belőle, csak az elsősegély, de az ragadós ugye
2021. márc. 11. 18:19
5/16 anonim válasza:
Akkor próbaút. Szerintem jó lesz.
6/16 anonim válasza:
a hátsó stabilizátor rúd végein lévő összekötő elemek adhatnak ki ilyen hangot, vagy a gumi szilent ami tartja
ezen a képen látszódik mindkét alkatrész: [link]
jó hír, hogy olcsó és könnyű cserélni
7/16 anonim válasza:
#6. Azért azt a futóműves csak észre vette volna.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap alánézek
2021. márc. 11. 20:59
9/16 anonim válasza:
Esetleg a kipufogó nem verődik neki valaminek?
(álló helyzetben nehéz észrevenni)
10/16 anonim válasza:
Focusoknal a kelletenel hamarabb kopik a feltengely belso csukloja. Mond meg a szerelodnek hogy rangassa meg a feltengelyt. Vagy nezd meg nincs e kiverodve a zsir a csuklokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!