Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyből korlátlan motor 125-ös...

Egyből korlátlan motor 125-ös után?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, külföldön motoroztam 125-ös motorral 3 évet. A külföldi jogosítványom 50 köbcentitől 250-esig volt. Kormány ügyfélvonalát felhívtam, azt mondták nincs egyező kategória ennél az EU-n kívüli országnál ezért egyből a korlátlan "A" kategóriás motoros jogsira cserélhetem, nincs kötelező tanfolyam de mivel nem egyezményes országból van ezért kell kresz vizsgát és forgalmit csinálnom. Korlátlan motor jogsinál forgalminál gondolom nagy motoron kell majd vizsgáznom, nem lesz ez kicsit sok hogy 125-ös tapasztalatom után egyből majd valami 700-assal vizsgáztatnak? Amúgy is 300-asat akarok majd a jövőben, nem akarok olyan nagy motort. Kicsit parázok.

2021. márc. 10. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Lehet 400ason is vizsgázni,az nem olyan óriási különbség.
2021. márc. 10. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz sok, simán megcsinálod.
2021. márc. 10. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz gond. Én 1 év 125 után váltottam 650-esre anno. Neked nagyobb a tapasztalatod. Ha pocit óvatosabb vagy, menni fog.

400-ason nem fog tudni A-s jogsit tenni, azzal max A2 menne. "A" jogosítvány forgalmi vizsgáján minimum 595 cc és minimum 50 kW-os motor kell (ill. minimum 180 kg önsúly).

2021. márc. 10. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, egyből korlátlan. Sikerülni fog, csapj bele!
2021. márc. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!