Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Néhány új autó miért dudál...

Néhány új autó miért dudál egy kicsit mikor bezárják?

Figyelt kérdés
Mi értelme van azon kívül hogy a frászt hozza az emberekre?
2021. márc. 9. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Az enyém pl. akkor csinálja, ha nyitva maradt egy ajtó.

Mondjuk nekem a riasztó ilyen

2021. márc. 9. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem a duda mániás vagy...? Engem speciel még az is zavar, ha hangosan kattan egyet az egész rendszer mikor a központi lezár, nekünk olyan. Van amelyik meg szépen szolidan minimálisat kattan, még villogni se villog csak egyet. Nem kell az tudni mindenkinek 100 méteres körzetben hogy te lezártad a kocsidat, hívd csak fel a tolvajok figyelmét rá... hülyeség.
2021. márc. 9. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:

A miénk nem új, de mégis dudál mikor lezárjuk. Amikor kinyitjuk a tompított villan fel.

Nem tudom miért van, de így legalább rángatom végig a kilincseket, hogy bezártam e a kocsit.

2021. márc. 9. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Nem rángatom végig a kilincseket.

2021. márc. 9. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel jelzi, hogy lezárt. Nincs több oka.

Ez olyan, mint, hogy miért világít bizonyos autók tolató lámpája amikor kinyitod a zárat? Persze, hogy jobban lássad este, de éppen egy parkolóházban nagyon zavaró tud lenni. Azt hiszed, hogy kiáll, közben csak kinyitotta az autót.

2021. márc. 9. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
10:39...A kérdező aki szeret duddantani :D
2021. márc. 9. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem csak az új autók, hanem bármelyik csinálja, amiben riasztó van.

Jelzi, hogy bezárt és a riasztó élesítve van.

Nekem az első dolgom volt, mikor hazahoztam a kocsit, a menüben kikapcsolni ezt a funkciót. Engem zavar, hogy dudálgat. Nem kell tudniuk a szomszédoknak, hoyg hazajöttem. Úgy állítottam be, hogy csak az elakadásjelzővel villantson egyet. De még ezt is ki lehet kapcsolni.

2021. ápr. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!