Néhány új autó miért dudál egy kicsit mikor bezárják?
Az enyém pl. akkor csinálja, ha nyitva maradt egy ajtó.
Mondjuk nekem a riasztó ilyen
A miénk nem új, de mégis dudál mikor lezárjuk. Amikor kinyitjuk a tompított villan fel.
Nem tudom miért van, de így legalább rángatom végig a kilincseket, hogy bezártam e a kocsit.
#3 vagyok.
Nem rángatom végig a kilincseket.
Ezzel jelzi, hogy lezárt. Nincs több oka.
Ez olyan, mint, hogy miért világít bizonyos autók tolató lámpája amikor kinyitod a zárat? Persze, hogy jobban lássad este, de éppen egy parkolóházban nagyon zavaró tud lenni. Azt hiszed, hogy kiáll, közben csak kinyitotta az autót.
Szerintem ezt nem csak az új autók, hanem bármelyik csinálja, amiben riasztó van.
Jelzi, hogy bezárt és a riasztó élesítve van.
Nekem az első dolgom volt, mikor hazahoztam a kocsit, a menüben kikapcsolni ezt a funkciót. Engem zavar, hogy dudálgat. Nem kell tudniuk a szomszédoknak, hoyg hazajöttem. Úgy állítottam be, hogy csak az elakadásjelzővel villantson egyet. De még ezt is ki lehet kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!