B6 passatból mit érdemes venni? Személyes tapasztalatok?
6-os passatot szeretnék venni a közeljövőben, viszont nem tudom melyik motort érdemes választani. A piac tele van a 2.0 pd tdi-vel, ezeken gondolkozom, a BKP motorkódún, amiben nincs dpf, de hallottam, hogy ezeknél a pd elemek hajlamosak tönkremenni, viszont ezeket cserélték sok esetben, tehát elméletben nem lenne gond vele. Benzinesből ugye csak fsi és tfsi készült, ezek közül az fsi-n gondolkodtam még, de nem tudom hosszú távon, valamint szervizköltséget tekintve ez mennyire megérős. Meg hát persze fogyasztást tekintve.
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, vagy bármilyen hasznos infóra, hogy mégis melyik az a motor amelyiket megérné venni. Cr tdi, pd tdi vagy fsi?
Hosszú-rövid távon is használnám, valamint nyilván jó lenne ha nem enne olyan nagyon sokat. Bármilyen véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok.
2.0 CRTDI
Meg esetleg az 1.9 PD, de azt megvétel után egyből csapágyazni kell meg még gyenge is
A legrosszabb generáció az összes Passat közül.
CR motor csak a nagyon késői B6 Passatokban volt. Én ajánlanám a B7 Passatokat, ami a B6 nagyon erős faceliftje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!