Forgalomból ideiglenesen kivonat autó eladása bontva mennyire lehetséges?
"Ismerős csinálja ezt, pl valami olyan tönkremegy, aminek magas vonzata lenne csináltatni, akkor leadja a rendszámot és vagy 2 hét múlva elkezdi apránként hirdetni. "
Ez a történet már itt sántít,mert a rendszamot nem lehet csak úgy leadni.Vagyis egészen pontosan csak egy féle képpen lehet,egy bontási igazolással a kezedben.Ilyeneket meg már évek óta (a nagy szigoritas kovetkezménye képpen)nem adnak ki csak úgy a semmire egy kis kenőpénzért a bontósok.Eleve egy cirkusz az egesz,mert a kocsit le kell fenykepezni,alvázszáma kell stb stb.....szóval nem hiszem hogy ezzel barmelyik bontos neki állna kinlodni még ma pár ezer forint plusszért,kockáztatva a több millios birsagot meg a működesi engedely bevonasat
Van még egy módja, annak, hogy kikerüljön egy autó a magyar nyilvántartásból. Ha EU-n kívülre viszi egy virtuális vevő.
Bár utána forgalomba állítani tényleg nem lehet, még mindig jobb mint a körözés.
Na persze szintén csak tájékoztató jelleggel írom. Nem adok ötletet.
Kérdező, max akkor ütheti meg a bokáját ha elkapják miközben bontja az autókat illetve adja veszi az alkatrészeket.
Mondjuk ha a saját autóit bontogatja az nem értem miért fáj neked.
"hogy kivonatta majd a barna bőrű kereskedő vitte el neki egyben"
Akkor nincs ezen mit gondolkodni, kibontogatja az alkatrészeket amik pénzé tehetők, a többit meg eladja adásvételivel, onnantól nincs miről beszélni.
"Na őszinte leszek, nem adok neki tippet a lopásra mert képes megtenni. Ő egy olyan ember akinek mindig mindenben igaza van, okosabb mint a a világ összes diplomása, mindenkit kioszt, leszól, közben annyi esze van, mint egy marék szárított molylepkének. Nem vagyok rossz de mivel én is kaptam tőle nem egyszer csak azt szeretném ha egyszer csak egyetlen egyszer pofára esne."
Ja most már értem, szóval bajod van vele hogy neki több esze van mint neked és jó eséllyel kihasznál egy olyan kiskaput amiről neked fingod sincs, és ez fáj.
"Akkor nincs ezen mit gondolkodni, kibontogatja az alkatrészeket amik pénzé tehetők, a többit meg eladja adásvételivel, onnantól nincs miről beszélni."
15,ha ez igy lenne akkor miert es hogy adja le a rendszamot emberünk?
"15,ha ez igy lenne akkor miert es hogy adja le a rendszamot emberünk?"
Ha nem fizeted, a biztosítást meg egyebeket bekérik.
"Ha nem fizeted, a biztosítást meg egyebeket bekérik."
Na az megint egy teljesen mas dolog mert akkor hivatalbol vonják ki stb......azt a tartozast meg majd ugyis behajtjak rajta....
"Na az megint egy teljesen mas dolog mert akkor hivatalbol vonják ki stb......azt a tartozast meg majd ugyis behajtjak rajta..."
Az behajtják-e vagy sem az más kérdés, az megint más kérdés hogy a behajtandó összeget miből fizeti ki, ha jól sejtem az elbontott autó/k árából.
Amúgy kérdező ha ennyire nyomorult vagy jelentsd fel, máshogy nem lehet gondja belőle, bár hogy rádszállnak-e a C-k akikkel üzletelget az más kérdés. Bár már most leesett, gondolom arra irigykedsz hogy egyszeri kiadással mindig van autója, meg hogy SZERINTED könnyűpénzt szerez az eladott alkatrészekből, hát nem olyan könnyű ám egy autót elbontani,főleg ha öreg az autó, én magamnak cserélem sajátban azt amihez nem kell célszerszám, kibontani a régit sokkal sokkal nehezebb és több szakértelmet igénylő feladat mint visszatenni az új alkatrészt. Mondjuk ha kitudja bontani anélkül a cuccokat hogy sérüljenek akkor nem lehet olyan hülye mint aminek beállítod, itt a gond inkább nálad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!