A rendőr tényleg büntet, ha a motoromon zsanéros, felhajtható vagy egyéb rafinált rendszámtáblatartó van?
Nem oltást kértem kedves válaszolók,hanem tájékoztatást :D
Csak a kíváncsiság hajt,annyi motoron látok szana-szét hajlított meg közel vízszintes helyzetben lévő rendszámot.
akk megcsinálom motor vezéreltére, aztán csá, azt próbájja nekem hajtogatni, mert a "madzagosat" tudja
megcsinálom ablakemelős motorral v nemtom aztán kész :D
Középen el fog törni a vagesz hajlítgatástól, ha pedig zsanérozod annak látszik a metszése, illesztése.
Rendőrbácsi leveteti és rögtön előbukkan a furfangos mechanizmus.
Láttam már én is motoron, olyat, hogy azt megmozdítani nem bírod, és egy elektromotor hajtotta... Hát ha elkapnak akkor számíthatsz seggezésre... de ha olyan trafiba botlassz, ami csak csekket küld, nem állítanak meg akkor hajrá:)
Ja, és énis vmi oylat olvasstam/hallottam év elején ogy mostmár módosítás volt és a rendszámtábla felfogatásával és a helyével nem lehet semmit buherálni... Tehát elvileg gyárinak kell lenni----
Pár link:
Az utolsó a legkókányabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!