Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes megvenni egy 1998as...

Érdemes megvenni egy 1998as Audi A4 b5 V6-os 2.4 kocsit? Autószerelő atnézte fék csere kell neki. Motorral sincs baj olajat nem eszi. Fogyasztása átlag 9,5L cserébe jó erő van benne. Mennyi ideig húzza egy ilyen idős kocsi ha karban lesz tartva?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem fogod tudni naponta használni, nem alkalmas már rá. 9 voltam
2021. márc. 6. 20:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem ez állapot függő meg gondolom ki mennyire vigyáz rá.

Akinek van és akivel ma voltam, neki 3éve van meg ezzel jár külföldre és ott dolgozni. De értem mire gondolsz hogy 23 éves kocsi végülis ezért is kérdeztem kinek mi a véleménye akinek esetleg van is. Több fórumba azt írták a V6 jó motor ha nem eszi az olajat és karban van tartva akkor nem lesz vele gond.

2021. márc. 6. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy ilyen régi autót szeretnél venni?
2021. márc. 7. 00:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Audikat szeretem

Előtte ami volt kocsim nagyon csiga volt 50Le

Így adott egy keret és Audit szeretnék.

A 163Le szép, a sedan stílus tetszik a kombi már nem.

Van egy ház hitelem így egy személyi kölcsön nem fér bele hogy tankolni már csak 2ezerért tudjak utána, és hogy több milliós kocsit vegyek brutális thm %-kap.

2021. márc. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!