2-2.5 millió ft között melyek a legkényelmesebb autók? Csakis kombi, nem egyterű.
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 07:38
1/10 A kérdező kommentje:
Mármint kényelmes, jól szigetelt halk autót keresek
2021. márc. 4. 07:38
2/10 anonim válasza:
Citroën C5 volt a legkényelmesebb autó amiben ültem. Az nagyjából ebben az árkategóriában van. Viszont nem tudom mennyire megbízható, azt nem írtad a feltételekhez
3/10 A kérdező kommentje:
Én franciából a Renaultot ismerem csak, nekem 3 Renaulton volt sose hagytak cserben.
2021. márc. 4. 07:47
4/10 Morzsi007 válasza:
A francia közép- vagy felsőkategóriás autók biztos, hogy nagyon kényelmesek, komfortosak, régen is arról voltak híresek. A hangszigetelés pl egy BMW-ben jól teljesítenek. Egy 20 éves 5-ösnek is olyan zajcsillapítása van, hogy sok új autó megirigyelhetné. Az újabb német prémiumok is, mint sok más márka keményebbek az utakon, ezért nem nevezném nagyon kényelmesnek hosszabb utazásnál.
5/10 anonim válasza:
Ennyiből nagyon szép Audi A6 C5 vagy BMW E39et kapsz, és ezek mai mércévek is rendkivül kényelmes és csendes autók.
6/10 anonim válasza:
A6
Laguna
Ezeket probaltam mar
Nekem speciel a Laguna jobban tetszene
7/10 anonim válasza:
A legkényelmesebbek a francia autók.
8/10 anonim válasza:
Inkább legyen megbízható egy autó.A jó autókat beárazza a piac.A francia autók álltalában olcsóbbak,mint hasonló japán vagy német társaik.Persze van kivétel,csak kevés.
9/10 anonim válasza:
Peugeot 308
1.6 Hdi legjobb modern dizel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!