Egyterű 2 millióért?
Teljesen jó választás ez.
Családi autónak az egyik legjobb autó az egyterű.
De ha kevés km-t mentek vele akkor lehet 10 év alatt se mentek 100000 km-t és ezt bármelyik dizel kibirja.
És ennek legalább 2 literrel kevesebb a fogyasztása mint a benzinesé.
Ez pedig annyi km-nél is kb 800000 ft-tal kevesebbe kerül a tankolás.
De miért nem nézitek meg a Dacia Lodgy-t, az már a családi kedvezménnyel is ennyibe kerül és az új.
Pontosan nem tudom de nincs 3 milla az biztos és 7 személyes..
Peugeot szerintem nagyon nyűgös, az elektronika mindig betojik, sőt inkább törvényszerű. 2 ismerősőm vett eddig, akik kb 100-200 ezret elektromos kütyükre költöttek, majd azonnal megszabadultak tőle, mert jelentkeztek a további bajok.
Én személy szerint vw sharant ajánlom. Megbízható, jó és alacsony fogysztás.(dízel) Régóta ezt használom.
De ugyanolyan jó a vw touran is. De ott már a két hátsó ülés már csak kis pótülés, nem úgy mint a sharannal. Ráadásul pótkerék sincs benne a beépített ülések miatt. Barátomnak ez van benzines (1.6) El nem adná, ez is nagyon megbízható, de a hátsó sor csak gyerekeknek való. Sharannal végig, mind a 7 ülés ugyanolyan karfás ülés ,mint a vezetőnek.
Én? 1.9 tdi Sharan/Galaxy/Alhambra -ból vennék és maradna pénzem.
De! Akkor marad a Opel Zafira, mindegy melyik, csak 1.8 benzines legyen.
Nálunk volt családba Zafira , egy éves korában eladta a gazdája.
Sharan is volt attól is megszabadulta sógor 6 éves korában mert már akkor nagyon sok baj volt vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!