Üdv! Van egy briggs stratton rotám és nincs gyújtás pedig új a Trafó és a gyertya és a hézag is jó. A teskábel a blokkon van. Valami ötlet?
Multiméterrel ne méregesd, mert ahhoz túl nagy a szikra feszültsége, tönkreteszi.
A testkábelt szedd le a blokkról, szerintem nem jól kötötted össze. A gyújtótrafó felfogatási pontjai szolgálnak testként, a vékony fityegő kábel arra való, hogy azt a testhez érintve gátolja a szikrát
Mégis van külön test kábele, én mondtam rosszul. Sőt az a fityegő, ami a trafóból jön, se az amire én gondoltam először.
A trafón van egy szigetelt vékony, általában fekete vezeték, amin nincs szemes saru, szerintem ezt hívtad fityegőnek. Azt össze kell hozni a gyújtás megszakítóval, ami a lendkerék alatt van.
Találtam róla pár ábrát:
Biztos, hogy belevaló a trafó ? A megszakítós trafónak kisebb a tekercs része, de ugyan olyan kifli alakú vason van.
Előfordulhat, az is hogy a lendkerék elvesztette a mágnesességét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!