Mi értelme volt lefotózni a kocsim a parkolóba?
Egy Audi állt mellém és lefotózott, láttam a vakut. Nem láthatott a manus mert fekete maszkba meg kabátba ültem amikor vakuzott előre hajoltam akkor láttam a szemét és megijedt.
Ha azért fotózott le mert megörökíti ki állt mellette és karcolás lesz a kocsin engem vesz elő. Nekem tiszta karc az autóm mert elöző tulaj egy nemdohányzó hölgy volt, de olcsó volt a kocsi és csak kuplungot kellett cserélni.
Na ha bevádol, de mondjuk utánam jönnek az orkok oda parkolni majd meghúzzák és elmennek akkor azt én hogyan bizonyítom, mert a fedélzeti kamerám 1 órát rögzít ha hazaérek addigra törli és HA jönnek a zsaruk akkor nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam, a kocsim karcos , innentől nehéz kimagyarázni.
Másik, hogy tetszettem neki , de azt kétlem. Harmadik, hogy tetszik a rendszám, de az sem egyedi : PNR-...
Nem hinnén hogy valaki ennyire paranoiás legyen h. minden kocsit lefotóz ami mellé beparkol
Lehet az autód volt érdekes neki valamiért. Én is fotóztam már le az utcán autót mert valamiért érdekesnek találtam.
Milyen autód van?
Lehetséges, hogy valamiért érdekli az a típus, ahogy #1 is leírta
"Másik, hogy tetszettem neki"
NEm is láthatta hogy a kocsiban ülsz de tetszettél neki? Fuck Logic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!