Milyen megbízható használt autót vegyek 2021-ben?
A CHR keveset fogyaszt, de inkább városban, autópályán megnő a fogyasztás, meg nem egy erőgép. 8M-ból szerintem újat is kapsz belőle, ha erre vágysz. Ha sokat akarsz autózni, bejárni az országot stb én egy középkategóriásat vennék legalább, csak a kényelem miatt is, mivel most is japán autóm van, én egy 2018-as Mazda 6-ot választanék, benzinest, de ez nem fog 5,5L fogyasztani és Te nem Én vagyok.:) Mondjuk azt soha nem értettem, hogy aki 8M-ért vesz autót, az miért pont az üzemanyagon akar spórolni. (Lehet venni 6M-ért is autót, ami még tisztességes állapotban van, és marad 2M Ft) Alacsony fogyasztást szeretnél, ebből kiindulva kisebb motorral lesz szerelve, gyengébb autó, ez a vezetési élménynek oda rottyant.
Ennyiért azért bőven van választék, megbízható közép vagy felsőkategóriás dízelt válassz, ha tényleg sokat szeretnél utazni az keveset fog enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!