Honnan vegyek jó állapotú használt 320GT BMW-t?
Jelenleg 60 darab hirdetés van fent ebből a típusból Magyarországon.
Még soha nem vásároltam autót, az első kocsimat 10 év használat után cserélném le , és ezt is egy 8-10 évig szeretném használni. Évi 20.000 km-et vezetek átlagosan.
Számomra a dízel és a benzines változat is megfelelő lehet.
Kb. 100.000 km-es kocsit szeretnék, de mindenképpen 150e alattit. És itt jön a kérdés, hogy honnan tudok megbízható autót venni ?
A 60 találtból a fele igy kb ki is esett.
Azt olvastam, hogy az ilyen "salakos" használtautó dealerket inkább hagyjam. Szóval marad magánszemély illetve a komolyabb szalonok. De honnan tudom, hogy ezek nem tekert kilométeres autók?
Azt is olvastam, hogy ezeknek a BMWk-nek mar a kulcsa eltárol minden adatot, de gondolom biztos ki tudják ezt is törölni/átírni, ugye?
Néztem , hogy van ilyen vásárlás előtti , állapotfelmérés több helyen kb . 20000 Ft-ért. Ennek az árát szívesen kifizetem, de ha ők is csak a hamis visszatekert adatot olvassák ki a kulcsból akkor nem megyek sokra..
A nagyobb szalonok is trükköznek a kilométerekkel vajon?
Pl Wallis, Hovány, Pappas , Rack auto stb? Vagy ez egy megbízható opció lehet, mégha többe is kerülnek valamivel?
A magánszemélytől való vásárlást sem vetem , el de arányait tekintve ebből van a legkevesebb hirdetés.
Kolegám 1 hónapja vett németből, Bmw szalonból, abban 65e van, full extra, de 26500 euró volt, ha jól tudom 2015 ös, még a régi azaz nem a hátúl led lámpás.
Én mindenképpen várnék nyárig, hátha lemennek az árak, és németből vennék, én itt élek, de azért itt is vigyázni kell, bele lejet futni egy egy "teppichhändler"-be
Köszi a válaszokat!
Igen a magánszemélytől való vásárlást írták máshol is , hogy jó lehet.
De azt olvastam , hogy már a szervízkönyvet is lazán hamisítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!