Miért nem indul az autóm?
Figyelt kérdés
Van egy régi 1.3-as swiftem és mostanában olyat csinál hogy napi első indításnál nehezen indul de utána nincs gond,minden nap használom az az autó de ezt még csak másodjára játszotta el hogy nem indul
Van gyújtás hajt az önindító de csak a sokadik próbálkozásra indul be nehezen
Mi lehet a gond? Akinek volt hasonló gondja az légyszi ossza meg velem köszönöm!
Szerelőnek még nem mutattam mert nem folyamatos a probléma,50-50% hogy csinálja vagy nem
2021. febr. 25. 12:34
11/12 anonim válasza:
8 : dehogynem főleg télen a szivattyúzhatatlan olaj miatt erölködik a bendix
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sem az olaj,sosem vettem bele tesco-s meg hasonló gagyi olajat
Ha a hideg lenne a ludas akkor gondolom mégjobban nem indulna,de múltkor -10 volt és beindult pöcc röff ma reggel meg kb 0-1fok és vacakolt
2021. febr. 25. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!