Hogy legyen jogsim ha nincs rá pénzem?
Senki sem támogat anyagilag, dolgozom és van pénzem de az arra kell hogy ne haljak éhen + albérlet.
24 éves vagyok, egyetemista. Ötlet?
Igen, olvastam, ennek ellenére arról szól a kérdés, hogy a jogsira nincs pénzed.
Ergó az az 1 millió valami másra van szánva.
ilyen megközelítésben nincs pénzed rá, ahogy utána nem csak az autó megvásárlására nincs, de a fenntartására pláne. Téged idézve, hogy ne halj éhen.
Egyébként abból az 1 millióból megcsinálhatod a jogsit, vehetsz egy Golf IV-t és teljesült a vágy. Aztán ráállíthatod 4 téglára amíg nem állsz munkába.
Jelenleg mivel jársz a szupermenő cégedhez dolgozni, mint diák? Csak kérdem. Jogsid nincs. Azt írod, egyetem után a tömegközlekedés nem játszik.
Miért? Most mi az anyámmal jársz dolgozni?
Egyetem alatt hidd el, hót felesleges egy külön kocsi. Pláne ha nincs messze az egyetem.
Kezd el a jogsit a félretett pénzedből. Aztán mire oda jutsz, hogy kocsi kell, visszatornázod a vagyonod 1 millióra.
26 éves vagyok. És mint egyetem végzett, szakmában elhelyezkedett ember mondom neked, böszme nagyképű vagy :D. Azért mert te tanuslz valami közgázt, meg diák vagy egy cégnél gondolom nettó 150 ezerért havonta... Akkor te most nagy ember vagy? :D
Kicsit szerintem szerényebben.
#27 egyáltalán nem vagyok egoista, mire legyek? Krvara nem keresek jól mert gyakornok vagyok.
Azért akarok kocsit mert 20 km-re lakok a várostól. Busszal járok be igen. Azért akarok kocsit mert így busz miatt fel kell kelnem reggel 6-kor hogy beérjek 8 előtt.
Igazából ez az egyetlen oka annak hogy kocsit akarok. Nem szeretek korán kelni.
Gondolkodtam azon hogy inkább nem vállalom be a gyakornoki pozit a korán kelés miatt de erős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!