Hogy legyen jogsim ha nincs rá pénzem?
Senki sem támogat anyagilag, dolgozom és van pénzem de az arra kell hogy ne haljak éhen + albérlet.
24 éves vagyok, egyetemista. Ötlet?
Értem, hát akkor ez eldőlt. Körülöttem akkor mindenki tele van pénzzel és a szülők mindent alátesznek a gyerekeknek. Akárkit kérdezek, van jogsija és szülők fizették.
Nehéz elfogadni hogy ilyen helyzetben vagyok.
#4 köszi az értelmes választ. :)
Gondolom neked is a szülők állták az egészet.
Hogy legyen egy jó napod:igen,azok állták....meg minden mast is ők tesznek a picsám alá!!
Egyebkent van is arra a nyomorult jogositvanyra szükséged,vagy csak annak indokán lehet itt fikázni mindenkit,meg irigykedni arra akinek futotta rá,te meg csak egy ruppótlan hajléktalan büfészakos egyetemista maradtál?!
Van 1 millióm félrerakva, abból akarok majd kocsit, de még gyűjtök mellé.
#6 xddd jaj de vicces vagy, tipikus. Nem büfészakos vagyok, képzeld el hogy Pest egyik legnagyobb cégénél vagyok gyakornok, gazdasági szakon vagyok. Az hogy te világtalan vagy és anyuci meg apuci mindent alád rakott még nem kell másokat lenézni.
Azert akarok jogsit mert vegzes elott szeretnek egy kocsit hogy egyszerubb legyen a munkaba jaras.
200IQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!