Mitől sípol az új fék ?
Figyelt kérdés
Minden tengelyen lett tárcsa és betét cserélve majdnem 1 éve. Az első tengelyről néha hallok sípoló hangot a fékezésnél, néha csak akkor amikor nem teljesen nyomom le a féket, néha máskor is, és van hogy egyáltalán nem. Mitől lehet ez ? Nem kopott még be talán ? Kb. 5000 km-ert mentem vele.2021. febr. 22. 22:29
1/5 anonim válasza:
Próbálj párszor erősen fékezni; ha nem múlik el, akkor ez van, mostantól hangja lesz. A tárcsától és betéttől is lehet és még nem is az olcsóak tulajdonsága ez, nekem textar nyikorog
2/5 anonim válasza:
Nekem az új, 0 km-es autóm is ezt csinálja. Nagyon idegesít hogy visít a fék fékezéskor. Főleg ha enyhén fékezek. Ha jobban beletaposok elhallgat. Jeleztem a márkaszerviznek, garanciális igényként. Akik rá se néztek, látatlanul elhajtottak, hoyg ez ilyen és így tökéletes, nem tudnak vele mit csinálni. :(
3/5 A kérdező kommentje:
Ja ez TRW, pedig jónak tartják. Na mindegy.
2021. febr. 23. 10:19
4/5 anonim válasza:
TRW-ről annyit, hogy nekem fél év után elvetemedett és mehetett kukába.
5/5 anonim válasza:
Nekem is. TRW-vel rázott a kormány is. Fékezéskor brutálisan, de alapból is nagyobb sebességnél. Pedig a futómű, gumi, kerék centrírozása jó volt.
Utána valami olcsó Zmmermann került fel. Csodák csodájára azonnal elmúlt a rázás.
Bár az igaz, hogy nálam nem sípolt, vagy nyekergett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!