Első autónak Opel Zafira?
hát kb énis összeesek amikor meglátom a 120 éves papákat kiszálni a vadiúj BMW-ből, Mercedes-ből amik kb 20misi...
És vidéken nem pesten!
ha 120 éves akkor hadd vegye, volt rá ideje, hogy megkeresse az árát! ... vagy nem, sose lehet tudni, hogy két nap alatt jött össze az ára vagy sok év alatt. nem szeretem ezt a szomszéd nője mindig nagyobb csöcsű cirkuszt. ha van pénz valamire meg kell venni kész. akinek nincs rá pénze az meg vegyen mást. én most szúrjam ki az audik kerekét mert csak egy 16 éves astra f-em van? én ezt szeretem, erre van pénz, ez van.
ja, kérdező: hitelre ne vegyél ám! akkor már inkább vmi olcsó kp-s, de bele ne bukj, mert akkor se pénz, se autó!
tudom, hitellel veszek autót az akár +2millió is lehet, árfolyamtól függő.... és a többi tényező
de ez van, salynos nem 1 adóparadicsom vagyunk mint luxembourg, svájc... luxembourg-ban ha jól tudom 1000euró a minimálbér (nekem ezt mondták) szért elmegyek ki kukásautót vezetni 8 általánossal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!