Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Opel Zafira?

Első autónak Opel Zafira?

Figyelt kérdés
Dízel, 7személy, klíma, utazni menni, mindennapokra.
2010. aug. 17. 16:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

vagy, mongyuk az a szivet lenyalatnám vele :D

[link]

2010. aug. 17. 17:50
 22/31 anonim ***** válasza:

Nézzük:

[link]

Nem lenne rossz, hiszen magántulaj, remek! Azonban valószínűleg törve volt! Erre utal például a rendszám. Érdemes rákérdezned, mert az tuti, hogy ez vagy nem mo.-i vagy tört vagy lopott.

[link]

Kereskedőtől nem szabad venni autót!

2010. aug. 17. 18:52
 23/31 A kérdező kommentje:
igen, az "L"-es rendszámot énis furcsállottam és egyre több kérdésben olvasom hogy kereskedőtől ne. akkor pl megnézem az opel szalon használtautó piacát azt ne tegyem??
2010. aug. 17. 19:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Az más! De azért ott is csak óvatosan.
2010. aug. 17. 19:57
 25/31 A kérdező kommentje:
oké, köszi az ÉRTELMES választ! :D
2010. aug. 17. 22:03
 26/31 anonim ***** válasza:
mi ez az ellenszev? azér mer első autó nem biztos hogy 17 éves vérpistike veszi az apja pénzén. 30 évesen is lehet első autót venni, és 19 évesen is lehet valakinek saját keresete, miért ne dolgozhatna 16 év fölött, bocsánat, már 18 suli korhatár, de úgyis össze lehet szedni a pénzt, csak jól kell helyezkedni. mit kell irigykedni?
2010. aug. 17. 22:15
 27/31 anonim válasza:
miért ne irigykedhetnénk?mai világba már luxus kocsit venni,amúgy nem mondom,hogy ne vegyen,mert igenis vegyen,ha megteheti! meg segítünk is neki szerintem,mert elég sok választ kap itt,ami hasznos is,szóval szerintem nem érdekli,ha irigykednek 1-2en:D
2010. aug. 17. 22:28
 28/31 A kérdező kommentje:

hát kb énis összeesek amikor meglátom a 120 éves papákat kiszálni a vadiúj BMW-ből, Mercedes-ből amik kb 20misi...

És vidéken nem pesten!

2010. aug. 17. 22:31
 29/31 anonim ***** válasza:

ha 120 éves akkor hadd vegye, volt rá ideje, hogy megkeresse az árát! ... vagy nem, sose lehet tudni, hogy két nap alatt jött össze az ára vagy sok év alatt. nem szeretem ezt a szomszéd nője mindig nagyobb csöcsű cirkuszt. ha van pénz valamire meg kell venni kész. akinek nincs rá pénze az meg vegyen mást. én most szúrjam ki az audik kerekét mert csak egy 16 éves astra f-em van? én ezt szeretem, erre van pénz, ez van.

ja, kérdező: hitelre ne vegyél ám! akkor már inkább vmi olcsó kp-s, de bele ne bukj, mert akkor se pénz, se autó!

2010. aug. 17. 22:37
 30/31 A kérdező kommentje:

tudom, hitellel veszek autót az akár +2millió is lehet, árfolyamtól függő.... és a többi tényező

de ez van, salynos nem 1 adóparadicsom vagyunk mint luxembourg, svájc... luxembourg-ban ha jól tudom 1000euró a minimálbér (nekem ezt mondták) szért elmegyek ki kukásautót vezetni 8 általánossal :D

2010. aug. 17. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!