Ha melegen villog az alacsony olajnyomás lámpa pirosan, majd elalszik, és jó az olajnyomás, és a gomba is, akkor mi lehet még a gond?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 10:57
11/18 anonim válasza:
Most írtad hogy JÒ AZ OLAJNYOMÁS mert megmérted.
12/18 A kérdező kommentje:
És akkor miért villoghat ez a lámpa? :O :D
2021. febr. 21. 11:55
13/18 anonim válasza:
Ha az olajnyomás jó, mert megmérted, de mégis villog a visszajelző, akkor vagy a szenzor rossz, vagy a kábelezés. Nekem a szenzor volt széthullva-szétrohadva, és az olajnyomásmérő műszer mutatója fel-le ugrált, attól függően, hogy épp mekkora úthibán mentem át... :)
14/18 A kérdező kommentje:
A szenzor az az olajgomba vagy mi? mert az cserélve lett, teljesen új
2021. febr. 21. 11:57
15/18 anonim válasza:
Csapágyas már a géped, itt a motorgenerál ideje.
16/18 anonim válasza:
Skoda csoportban olvastam, hogy több kollégának is motorfelújítás lett a vége amikor meleg motornál az alacsony olajnyomás lámpa villogott.
17/18 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit ujitanak rajta?
2021. febr. 23. 18:03
18/18 anonim válasza:
Mindent, amit az olajhiány szétkoptatott, és emiatt elereszti az olajat, tehát fém a fémmel érintkezik ahelyett, hogy fém-olaj-fém kapcsolat lenne. Az olajpumpát pedig cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!