Csak szerintem egy nagyon jó dolog az autózás?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint az egyik legjobb dolog napjainkban, a legtöbb esetben a mindennapi élet szüksége.
Szerintem egy nagyon jó dolog az autózás. Kinyílik a világ.
Nem értek egyet azzal a kampánnyal,hogy kevesebb magán autózás, autómegosztás stb.
Ti hogyan látjátok ezt?
2021. febr. 20. 16:12
11/13 anonim válasza:
Mivel 2 éves koromban már a babakocsiból is az autokat bámultam, és éjjel nappal elültem volna apám hátánál az autóban, ebben nőttem fel, mindig is érdekelt minden, ami autózás, haladás, közlekedéstechnika. 33 évesen nekem is fáj, hogy már az autózást is meg akarják ölni, de egyenlőre még tudom élvezni hálistennek. Nekem az utazás reggel a munkába, hétvégén a kirándulásra, vagy bármi, nem nyűg, hanem egy élmény, akármilyen autóval menjek.
12/13 anonim válasza:
nekem nyűg éenne 1 órát állni dugóban amikor 5 perc metróval. A maszk hordás miatt nincs kedvem bkv-zni de akkor sem való autó városba
13/13 anonim válasza:
En is szeretek autozni. Sajnos ma mar minden jottmentnek van autoja, igy egyre nagyobb a forgalom. Mikor Magyarorszagon laktam akkor eleg turheto volt a forgalom videken. Unnepek elott volt csak dugo mert mindenki ment bevasarolni.
Amerikaban viszont minden csaladban annyi auto van ahany felnott, tehat ha van 1 csalad 2 egyetemistaval akkor van 4 auto, ugyan ilyen csaladban Magyarorszagon 1, esetleg 2, az meg nagyon ritka hogy egyetemistanak autoja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!