Dizel autómba erősebb lenne a motor az alábbi optimálások után ?
Jelenleg egy Audi A4 1997es évjáratú 1.9TDi afn motorkodú autót hajtok,ami gyári 110ló.Meg vagyok elégedve vele,viszont még sem az igazi.
Mivel,van egy skoda superb 2.5tdi v6 (163lovas) igy arra gondoltam abból kivenném első sorban a turbót akkor az passzolna az audiba ?
Esetleg ,ha plusz a turbo mellé raknám még az adagolót is meg azokat az izzitókat esetleg nőhet a teljesitmény az audiban ???
Normális válaszonat esetleg megoldásokat szeretnék kapni. Ez csak gondolat nem akkarok tuning ként plusz 100lóerőket csak szimplán egy gondolat.
Egyébként szerelőm csinálná de tőlle nem tudom megkérdezni.
Ne haragudj, de erre a kérdésre nem lehet normális választ adni. Ez úgy hangzik, mint ha valami 8 éves kisgyerek ábrándozna (és a helyesírás is ezt sugallja).
"szerelőm csinálná de tőlle nem tudom megkérdezni" Miért ne tudnád? Mi tart vissza? Ja az, hogy nincs semmilyen szerelő, te akarsz kókányolni, ezért írsz mindent E/1-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!