Menet közben ingadozò motorhô?
Automata vàltòs 4 éves autó.
Menet közben lejtön a motor 90 fokrol leesik 60ra 30ra majd visszamegy 90re.
2 napja cseréltek benne vizpumpát mert szerintük az lehetett a ludas.
Ma reggel ismét jàtszott a mutatò.
Megfigyelve lejtön lefele magasabb fordulatszámon a motorhö jelzö mutatò lemegy 60-30 fokig majd visszamegy 90re egyenes ùton.
Szòval nem vizpumpa problémàja van,de akkor mi?
Lejtön lefele nehezen váltja el magát van hogy 4000-4300 as fordulaton bög a motor,a mutato ilyenkor kuszik vissza.
Mi lehet a gond?Motorral?Váltòval?
50 ezret futott az autò.
Az bizony csak a termosztát a hibás.
Nem is tudom miért vízpumpát cseréltetek.
TERMOSZTÁT !!!
Mi is arra gyanakodunk.Màrkaszervizben csinálták.Gondoltuk tudjàk mit csinálnak😢De megint elöjött a probléma.
De miért van az hogy csak lejtmenetben fordul elö?És miért "hül" a motor és nem felforr?
Köszönöm szèpen
Ma délutàn visszaviszem és megmondom nekik akkor nem kisérletezgetés van hanem termosztàt csere.
Igen,szerintem is.Azért is vagyok mérges mert szuksegem van az autora.
Hetfon adtam le szerdán hoztam el.Most megint vihetem vissza.
"Azért ezt egy márkaszerviznek rohadtul tudnia kellene."
Tudják is. Csak inkább végigcseréltetik a lehető legtöbb alkatrészt, a panasz úgyis megmarad, az ügyfél visszajön, a munkadíjat többször is fel lehet számolni, a kedves ügyfélnek pedig mosolyogva megmondjuk, hogy sajnos nem ez volt a hiba és kárpótlásként adunk neki egy, a márkaszervízt reklámozó tollat/kulcstartót/egyéb szóróajándékot, hogy a kedves ügyfél még így is reklámozza a csodás szervízt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!