Mit gondoltok erről a VW Golf IV-ről? (többi a leírásban)
Első autó vásárlása előtt állok. Nagy szerelem a IV-es Golf típus, azonban a hosszas fórumokon töltött idő alatt azt szűrtem le összességében, hogy egy mára már elég túlárazott modellről van szó, amelyek között nehezen lehet találni normális állapotban lévő autót, főleg az alacsonyabb árkategóriában.
Szerintetek 5-600ezres kerettel (ezt csak az autóra költeném, ezen felül jönnének persze az átiratási és első nagyszerviz költségek) van esélyem kifogni egy vállalható állapotban lévőt? 1.6-os benzinesen gondolkoztam. Mivel, egy több mint 20 éves autóról beszélünk, nem várom el, hogy belülről is patika állapotban legyen, külső kisebb esztétikai hibák sem számítanának annyira, leginkább az lenne fontos, hogy ne hagyjon cserben az úton.
Mit gondoltok például a lenti autóról? Nem értek sajnos hozzájuk, ezért nyilvánvalóan nem egyedül vásárolnék, csak kíváncsi vagyok, hogy így első ránézésre, képek alapján, láttok-e valami szembetűnő problémát. A típushibaként gyakran említett rohadás jeleit nem látom rajta. Akinek volt/van esetleg IV-es Golfja, tudna adni tippeket, hogy mit érdemes megnézni ezen a típuson?
Nagyon megbízható autó, kiforrott technika, a VW egyik legjobb korszaka ez a 2000es évek környéke!
1.9 TDI-t kell venni, örök élet plusz egy nap.
Amire figyelni kell nála: rozsda! Szeret rohadni, sárvédőív, küszöbök, alja.
De ha nincs szétrohadva, kaszni ép, akkor nem lehet nagy mellényúlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!