Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről a VW Golf...

Mit gondoltok erről a VW Golf IV-ről? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés

Első autó vásárlása előtt állok. Nagy szerelem a IV-es Golf típus, azonban a hosszas fórumokon töltött idő alatt azt szűrtem le összességében, hogy egy mára már elég túlárazott modellről van szó, amelyek között nehezen lehet találni normális állapotban lévő autót, főleg az alacsonyabb árkategóriában.

Szerintetek 5-600ezres kerettel (ezt csak az autóra költeném, ezen felül jönnének persze az átiratási és első nagyszerviz költségek) van esélyem kifogni egy vállalható állapotban lévőt? 1.6-os benzinesen gondolkoztam. Mivel, egy több mint 20 éves autóról beszélünk, nem várom el, hogy belülről is patika állapotban legyen, külső kisebb esztétikai hibák sem számítanának annyira, leginkább az lenne fontos, hogy ne hagyjon cserben az úton.

Mit gondoltok például a lenti autóról? Nem értek sajnos hozzájuk, ezért nyilvánvalóan nem egyedül vásárolnék, csak kíváncsi vagyok, hogy így első ránézésre, képek alapján, láttok-e valami szembetűnő problémát. A típushibaként gyakran említett rohadás jeleit nem látom rajta. Akinek volt/van esetleg IV-es Golfja, tudna adni tippeket, hogy mit érdemes megnézni ezen a típuson?

[link]

2021. febr. 17. 18:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Sosem értettem ezt a hype-ot a 4-es golf körül....
2021. febr. 17. 19:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Amin felvágós felni, spoiler, ültetés, mélynyomó van (legyen az akármilyen visszafogott is) tuti hülyegyerek autó volt. Ez mondjuk nem akkora gond, ha te is annak szánod, de ezen az autón már ránézésre is gyanús, hogy rossz a kerékméret.
2021. febr. 17. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem ilyeneket szoktak felgyújtani az amerikai rapperek a klippekben?
2021. febr. 17. 20:07
 4/19 D. Brasco ***** válasza:
76%
Mikor megjelent sem volt egy nagy szám,igy huszonéves kirára meg egyszerűen nem is értem mit esznek még mindig az emberek ezeken a túlárazott szarokon.
2021. febr. 17. 20:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen tetszik a forma. Több autót is néztem már, de egyszerűen nekem ez jön be. Egyáltalán nem szeretném tuningolni, ültetni stb. Kifejezetten nem "felvágós hülyegyerek autót" keresek, de köszönöm innen is az általánosítást. Egy egyszerű autót keresek, ami A-ból B-be elvisz, csak már nagyon régóta tetszik ez a külső. A kérdéseimre választ nem kaptam, de azért köszönöm
2021. febr. 17. 20:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Picit félreértettem a második válaszolót, valamennyire a kérdésemre kaptam választ, úgyhogy neked köszönöm
2021. febr. 17. 20:35
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Tapasztalatból beszélek, hogy ne. Volt ilyenem, nekem is a forma tetszett meg, meg hogy a régi swift után egy masszív, biztonságos autó volt. Viszont pont azt nem teljesítette, amire neked kell, sosem vitt el A-ból B-be, csak A-ból a szerelőhöz (jó esetben). Egyetlen pozitívum, hogy van hozzá alkatrész. Inkább vegyél újabb swiftet, corollát, jazz-t, valami hyundait, ha egy aránylag nyugodt életre vágysz.
2021. febr. 17. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon megbízható autó, kiforrott technika, a VW egyik legjobb korszaka ez a 2000es évek környéke!

1.9 TDI-t kell venni, örök élet plusz egy nap.

Amire figyelni kell nála: rozsda! Szeret rohadni, sárvédőív, küszöbök, alja.

De ha nincs szétrohadva, kaszni ép, akkor nem lehet nagy mellényúlás.

2021. febr. 17. 21:53
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két utóbbi válaszolónak! :) Az a probléma, hogy mindenhol találkozok, mindkét állásponttal. Itt is már csak ezt a két hozzászólást olvasva elbizonytalanodok. A rohadásról olvastam mindenhol, hogy leginkább a sárvédőívnél kezd erőteljesen rohadni, a nem jól karbantartott autó. Az 1.9 TDI dízel megbízhatóbb, mint az 1.6 benzin?
2021. febr. 17. 22:32
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
7-es vagyok: igen, az 1.9 tdi megbízhatóbb. Nekem Golfban az általad linkelt 1.6 benzines volt. Van tapasztalatom 1.9 tdi-vel (ford galaxy), teljesen megbízható, csak jót tudok róla mondani.
2021. febr. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!