Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vagyok alacsonyon az...

Miért vagyok alacsonyon az autóban?

Figyelt kérdés
160cm vagyok és én azt szeretem amikor a fejem fent van de ez csak úgy teljesül ha valamit teszek az ülésre valamilyen párnát vagy valamit szerintetek ez jó ötlet?
2021. febr. 16. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lehet az ülés magasságát állítani, rakhatsz párnát, de lehet kényelmetlen lesz a hátadnak.
2021. febr. 16. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Meg kéne nőni nagyobbra.
2021. febr. 16. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ülés magasságát nem lehet állítani?
2021. febr. 16. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen fent van az ülésallitas
2021. febr. 16. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor marad a párna.
2021. febr. 16. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen autó? Van olyan, amiben soha nem fogsz magasan kilátni, ha te nem nőttél nagyra, egy terepjáróban meg a legalacsonyabb állás is olyan, mint egy “hokedli”. A lényeg, hogy rendesen kiláss belőle. Ha ez megvan, csak szokatlan, akkor nem erőltetném a párnát, nem olyan kényelmes az. Ha viszont muszáj, akkor vegyél pl olyat, ami gerincbántalmak ellen van kifejezetten autóba, az nem csúszkál, biztonságosan tudod használni.
2021. febr. 17. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
B Vectra
2021. febr. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!