Sárvédő csere mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Ha már megvan a 2 új sárvédő, színrefújva, akkor mennyibe kerülhet nagyjából a munkadíj, hogy a jobb és bal oldalon is kicseréljék? (seat ibiza 6l).2021. febr. 16. 11:35
1/8 anonim válasza:
Első, vagy hátsó? :D
Mert nagyon nem mindegy, egyiket csak csavarozgatni kell, a másikat vágni, hegeszteni. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt kihagytam... Első sárvédőről lenne szó.
2021. febr. 16. 12:17
3/8 anonim válasza:
Hát, a faterom seatjából kiindulva, én egy huszas alatt nem csinálnám meg a kettőt, mert rettenetesen mocsok módon van felrakva azokra a sárvédő. háromszor kaptam agyérgörcsöt, és szanaszét horzsoltam a kezeimet. :)
4/8 anonim válasza:
5-10 ezer Ft-os óradíjjal dolgoznak a hivatalos szervizek, helytől függően. Aztán kérdés, hogy mennyi idő feltenni és beállítani őket.
5/8 anonim válasza:
Ha úgy lett színre fújva, hogy előtte nem próbálták fel, akkor el sem fogja vállalni egy lakatos. Ha bontott gyári, akkor már előttem leírták az óradíjat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2021. febr. 16. 12:54
7/8 anonim válasza:
Lehet, jobban járnál, ha te tennéd fel, nem? Szerintem némi türelemmel, és pár dugókulccsal csak-csak összejön. Persze egy napot én is számolnék rá magamnak, a család meg inkább menjen el addig a rokonokhoz vagy bárhova... :)
8/8 anonim válasza:
Megpróbálhatja, de a fényezés lehet sérülni fog, a kezén meg nem sok bőr marad. :D
Én se vállalnék felelősséget a festésért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!