Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » El lehet tartani egy autót...

El lehet tartani egy autót fél éven keresztül használat nélkül?

Figyelt kérdés

Külföldre mennék dolgozni, de az autót nem szívesen adnám el mert egy nap visszajövök, és szeretném ha meglenne. Addig is fél évente itthon lennék és megjáratnám.

El lehet használat nélkül tartani hogy az állás miatt ne kezdjen el komolyabban amortizálódni?

2021. febr. 14. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ideiglenesen kivonatod a forgalomból.

Aztán garázs. Néha arréb tolod a gumi miatt.

2021. febr. 14. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Aksit vedd ki.
2021. febr. 14. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Hogy toljam arrébb ha itthon sem vagyok?

A többi oké.

Ezen kívül bármi?

2021. febr. 14. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Pumpáld fel jól a kerekeket, lehetőleg ne füvön/földön parkolj, hanem betonon, takard le a műszerfalat, és persze vedd ki az akksit, oszt' jó lesz az úgy! ;)
2021. febr. 14. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Takard le ponyvával.

Vannak akik szerint rosszabb, mert bepállik vagy mi, de szerintem jobb ha nem kapja direktbe a csapadékot/napot. Szárazon kell letakarni.

Nyestektől tartanék még, hogy kiszúrják maguknak mint új pecót.

A környékünkön valami ragadozó ebédlőasztalnak használta az egyik autót. Véres maradványok ellen is jó a ponyva :)

2021. febr. 14. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen laksz -tartsz a nyestektől- tyúkhálót tegyél a kocsi alá úgy, hogy kb. 10 cm-rel túl lógjon a kocsin. Németeknél láttam. Mondták, hogy szétrágják a gumicsöveket, vezetékeket, de nem szeretik a dróthálót, mert beleakad a lábuk.
2021. febr. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!