Exide Prémium Vagy Bosch S5-ös akkumulátort vennél?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy most a hideg időben már gyengélkedik a 9 éves Bosch S5-ös akkumulátorom. Ma reggel több napos állás után már nagyon gyengén tekert az önindító, de még pont beindult vele az autó. Nem várnám meg, míg egyszer csak nem indít, vennék újat.
Ez a 9 év egy jól felszerelt, sok fogyasztós dízel autóban engem nagyon meggyőzött. De szimpatikus az Exide márka is, nagyon minimálisan még olcsóbb is. Bár ez annyira nem szempont. Inkább legyen megbízhatóbb, tartósabb, minthogy 5000Ft-ot "spóroljak".
Melyiket választanátok?
2021. febr. 14. 11:43
1/7 anonim válasza:
Az Exide jobb, de lehet a Bosch is jó.
2/7 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam én a Bosch-sal maximálisan elégedett voltam. Ha az Exide is meg tudja közelíteni ezt a szintet, akkor lehet hogy kipróbálnám. Köszönöm.
2021. febr. 14. 12:38
3/7 anonim válasza:
Az Exide elméletileg az akkuk Mercije, de nekem Varta van mindenben (sok autó van/volt), és hibátlan.
4/7 A kérdező kommentje:
Végül most vettem egy Exide Premium 77Ah-s akkut. Meglátjuk milyen lesz... A nyarat még kihúztam a régi Bosch-sal. De most hogy jön a hűvösebb idő, már nem akartam kockáztatni.
2021. okt. 9. 11:22
5/7 anonim válasza:
Exide jobb, jó döntést hoztál. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyelőre minden rendben, de még csak fél éves.
2022. ápr. 28. 19:14
7/7 anonim válasza:
A kérdező vagyok, csak azóta más belépési fiókot használok. Csak egy visszajelzés: 3 éve hibátlan az akku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!