Opel Astra H 2.0T vagy Astra J 1.6T?
Ti melyiket vennétek?
2.0 millio forint a keret!
1.6-osból melyik? A16LET/A16XHT/A16SHT/B16SHL/B16SHT? J Astrából volt 2.0T is F40-es váltóval. Bár az a 2 millió elég végszegény hozzá.
H Astrában is volt 3 féle 2.0T: Z20LEL/Z20LER/Z20LEH különböző teljesítményekkel. Ezek alatt is mind M32-es váltó van. A motorokra én még nem hallattam különösebb panaszt, igaz nem egy tömegmotor, viszonylag ritka.
"Úgy hallottam a 2 literesnek sok problémája van..." Ez nem 2.0CDTI!!! Hanem benzines turbós. Semmi probléma nem szokott velük lenni.
Viszont 2 millióból J Astrát, pláne kicsit extrábbat mint ezzel a motorral szerelt változat nem biztos hogy meg mernék venni. A H meg gondolom öregebb, több tulaj, esetleg behozott, lenyomozhatatlan előélettel... Így nem egyszerű a kérdés. Műszakilag hatalmas különbség nincs köztük. Közhely de azt venném, amelyik jobb állapotú. Azonos állapot esetén, amelyik fiatalabb. Azonos kor esetén amelyikben kevesebb valósnak tűnő km van.
Nekem Corsa van 1.6 turbós motorral.Gyanítom,hogy ugyan az a motor van benne mint az astrában.M32 váltóval.
Sok km.van az autóban és nem egy megkímélt darab,még sincs vele probléma.A turbót kellett felújíttatnom 200ezer km -nél.90ezer ft volt.Aztán csak kopó alkatrészeket kellett cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!