Viszonylag kezdő soförként, ti is hibáztatok ilyeneket?
Figyelt kérdés
Már lassan két éve megvan a jogosítványom de csak néhány hónapja vezetek rendszeresen. Ma nagy hibát vétettem, kihúztam egy autó elé, és ledudált, pedig biztosítottam magamat, hogy nem jön semmi, kihúzhatok, amikor kibújtam akkor láttam hogy a hátamnál jött valaki és csúnyán ledudált, amit meg is érdemeltem, viszont most olyan rosszul érzem magam emiatt, remélem nem okoztam neki semmi rosszat. Annyira elmegy a kedvem ilyenkor a vezetéstől.
Hogyan lehetne még figyelmesebb lenni, illetve hogyan kérjek elnézést ha mégis megtörténik a hiba?
2021. febr. 13. 10:24
11/11 anonim válasza:
Most látom, h ez majdnem 4 éves kérdés. Remélem azóta beedződtél. (10 voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!