Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 320d - Mi okozza az...

E46 320d - Mi okozza az olajlámpa felvillanását a műszerfalon?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a fent említett autóból egy 2004-es, facelift utáni példányt. Az eladó (nem kereskedő) mondta, hogy egy ideje az autó azt csinálja, hogy indításnál bekapcsol az olajlámpa sárgán, aztán egy 10-20mp után kialszik. Ennek tudtában vettem meg az autót. Úgy tudom, a motorolajszint érzékelővel lehet a probléma, viszont az eladó nemrég cserélte benne, ez a "hiba" továbbra is fennállt.

Működésben nem hátráltat, csak picit szúrja a szemem. Valaki találkozott már hasonlóval?

2021. febr. 12. 14:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Ja és én se vennék olyantól autót aki nem 10 ezrenként max 15 ezrenként cserél. Épp nemrég láttam egy 160 ezret futott F10-est, N57 motor, Ott is betartották a gyárit (30e km), plusz kicsivel többet, és menthetetlenné volt csapágyasodva a motor, az olajszűrő tele volt fémreszelékkel.
2021. febr. 21. 17:31
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Helyette veszel nyugdíjas nemdohányzó hölgytulajdonostól. 🤣
2021. febr. 21. 17:35
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

25ezres csereperiódus🤣🤣🤣🤣 azért ahhoz nagyon butának kell lenni hogy valaki tényleg 25-ezrenként cserélgesse 20-ezernél már nem nagyon van kenése, max kb annyi mint ha fognál egy új literes olajat felöntenéd 3-liter gázolajjal és azt öntenéd bele.

Bár ha nem zavarja az embert hogy 250-300 ezrenként betol egy autót a bontóba akkor nyilván mehet így is, csak ha ennyire igénytelen az autójára akkor ne sózza másra utána, szépen tolja be a bontóba és annyi.

2021. márc. 8. 18:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Erről valami tudományos forrás?
2021. márc. 8. 19:21
 25/25 anonim ***** válasza:

“Bár ha nem zavarja az embert hogy 250-300 ezrenként betol egy autót a bontób...”

Megnyugtatlak, hogy pont ilyen az összes import 80 ezer km-t futott autó, amiért sorban álltok. 🤣

2021. márc. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!