Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehezen indult el az egyterűm...

Nehezen indult el az egyterűm -7celsius, mi lehet a baja? Adagoló :0?

Figyelt kérdés

Hehe, sziasztok, rég írtam hmm pont 3 hete, évbe eddig most bírta legtovább, egy hete mondom, hogy nem írtam ki róla kérdést, mondom nagyautó forral valamit és kivételesen nem a vízet.

Hétfőn már indításnál tudtam én, hogy ciki lesz mert -2 c fokba indult aztán majdnem leállt gázpedál lenyomását követően életben maradt.

Most apa használja mert van benne szélvédő fűtés meg ülés fűtés, lényege az, azért van még itt a picike. Indítja apa erre nem indul, szólt is nekem, hogy akkor indítsam be mert fűtené a szélvédőt. :D kis cucc 3. alkalommal indult, olyan érzésem volt mint a youtube-n a --20celsius diesel cold start videókba.

6 izzítás és mondom 3 próba indulás után elindult.

Persze mikor megjött a 500 fordulat nem indítókulcsal hanem gázzal tartottam ezzel magához tért.

OMW-nél sima dízelt tankoltam és teszem is mindig. Adagoló előtöltés hibát hoz ki a diagnosztika , de mondta a szerelő ráér az a hidegig. Most akkor eljött az ideje?

Alhambra/Galaxy/Sharan 1.9tdi ( afn) 1999-es.

2021. febr. 12. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

A fél életed le ne ird már.

Miért nem a lényeget írod, hogy érthető is legyen???

2021. febr. 12. 07:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert sokszor írok ki az autóról kérdést és ha nem adok hozzák körítést trollnak néznek, nyáron ez volt, azt mondták én vagyok az egyterűs troll. Pedig nem!
2021. febr. 12. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet ráférne egy izzítógyertya csere..
2021. febr. 12. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Az volt, egy éve.
2021. febr. 12. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az adagolóval lesz probléma. Mikor beindul 3 hengerezik amúgy? Én kipróbálnám hogy ilyen kis kézi pumpát tennék az adagoló elé, felpumpálnám indítás előtt. Ha így jó lenne, akkor jöhet az adagoló felújítása.
2021. febr. 12. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem merek hozzá nyúlni. Igen, most, hogy mondod, 3 hengerezett.
2021. febr. 12. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg mondta apa, hogy nem mozdult a km óra meg 99.9 liter fogyasztást ír, majd egy körforgalomba behajtás után jó lett. Gyógyító körforgalom, ezotéria.
2021. febr. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!