Nehezen indult el az egyterűm -7celsius, mi lehet a baja? Adagoló :0?
Hehe, sziasztok, rég írtam hmm pont 3 hete, évbe eddig most bírta legtovább, egy hete mondom, hogy nem írtam ki róla kérdést, mondom nagyautó forral valamit és kivételesen nem a vízet.
Hétfőn már indításnál tudtam én, hogy ciki lesz mert -2 c fokba indult aztán majdnem leállt gázpedál lenyomását követően életben maradt.
Most apa használja mert van benne szélvédő fűtés meg ülés fűtés, lényege az, azért van még itt a picike. Indítja apa erre nem indul, szólt is nekem, hogy akkor indítsam be mert fűtené a szélvédőt. :D kis cucc 3. alkalommal indult, olyan érzésem volt mint a youtube-n a --20celsius diesel cold start videókba.
6 izzítás és mondom 3 próba indulás után elindult.
Persze mikor megjött a 500 fordulat nem indítókulcsal hanem gázzal tartottam ezzel magához tért.
OMW-nél sima dízelt tankoltam és teszem is mindig. Adagoló előtöltés hibát hoz ki a diagnosztika , de mondta a szerelő ráér az a hidegig. Most akkor eljött az ideje?
Alhambra/Galaxy/Sharan 1.9tdi ( afn) 1999-es.
A fél életed le ne ird már.
Miért nem a lényeget írod, hogy érthető is legyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!