Ártok azzal a egyterűmnek ha 4. sebességbe jövök haza?
Megérdemlem? Na, ez sértő! Se kirándulni sem dolgozni nem tudtam menjek gyalog?
Nem érted? Tehát a 1.9tdi (afn) letiltott, szerelő mondta , hogy a turbó koszos, menjek vele sokat , pörgessem, na de én azt csinálom -most is- tehát 4. -be megyek ( nem most most megálltam ezt megírni meg kajálok ).
50km? az semmi egy dízelnek... tegyél elé egy kettest vagy hármast :)
ide inkább valami régi szívódízel kellett volna, annak nem árt a város.
Ha már olyan retkes a turbó, hogy korlátoz az ECU azzal hiába mész akármennyit nem fog tiszta lenni. El kell vinni szerelőhöz kipucoltatni és utána normálisan használni. Lehet egy dízellel városozni, de akkor időnként meg is kell járatni nagyobb távokon. Illetve kerülni kell városban az 1200-as fordulaton toszorgást.
Az AFN az a 110 lovas adagolós, abba változó geós turbó van, gondolom beszorult lasó állásban és magas fordulaton túl sok a nyomás ezért hibakóddal letiltja a gázolaj befecskendezést.
Mondjuk ilyen tünetet produkál a légmennyiségmérő is. Keress egy normális szerelőt inkább.
Na valamelyik észlény osztja az észt, hogy dízel nem való városba blablabla. Ha utánanéznél icipicit (ha már nem értesz hozzá), hamar kiderülne, hogy az összes 1.9 TDI AFN-nek eljön az a pont az életciklusa alatt, mikor leragad a geometria. Ez egy típushibájuk. Még ha autópályán mész vele csak, akkor is előjön szerintem.
És kérdező: ne nyüstöld a motort, ez egy marhaság. Elviszed egy szerelőhöz, aki ért az 1.9hez (mindenki ért), és megcsinálja a szervízben, kipucolja rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!