Ártok azzal a egyterűmnek ha 4. sebességbe jövök haza?
Semmi baja nem lesz.
Viszont ha már autózol, akkor fel kell fognod, hogy azt bizony karban is kell tartani, illetve megfelelően használni. Egy TDI nem arra való, hogy a WC-re s azzal járj. Ha pedig mégis, akkor viseld a következményeit, de így ne használd, nehogy egyszer akkor tiltson le, amikor nem kéne!
Nem, de nem is fog megjavulni ettől.
Elpazarolsz pár deci gázolajat, ennyi fog történni.
Oks. Tehát fogtam volna, beüt a járvány gyorsan eladom veszek egy benzinest most meg adtam volna el a benzinest és vegyem vissza a dízelt. Logikusnak tűnik.
:D
1 éve volt már pucolva.
Előzésnél tiltott már le voltak mögöttem és újra kellett indítanom előzésnél amikor jöttek szembe, ciki volt. Akkor nem csinálok vele semmit, így marad, nem megyek gyorsabban mint 100 , buszok/kamionok is le van ak korlátozva.
Lehet veled mentem akkor szembe, ki tudja.
Mégis mit csinálsz ha mögötted jönnek melletted kamion szemből meg jönnek? Belemegyek az árokba? Fékezek ezzel megzavarva a mögöttem haladót, nekirántom a kamionnak? Képzeld , hiába nyomsz padlógázt a kocsi megy tovább 90-el mint a kamion..
Azóta volt javítva, 1 éve volt az turbó pucolás. Persze azóta vákuum csövik voltak cserélve meg egr szabályzó. De most megint.. uncsi.
Azóta nyugi, max. traktort előzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!