Ma vizsgázok forgalmin segítség!?
Figyelt kérdés
Most néztem ki az ablakon és iszonyatosan jeges az út meg kb hózivatar van. Szerintetek probléma lesz vizsga közben, hogyha csúszkálni fog nagyon az út, hogy egyes helyeken inkább megyek 20-30al és nem érem el a 40-50-et?
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
2021. febr. 11. 06:54
11/18 anonim válasza:
Pont hogy jobban jársz így.
Kevesebben lesznek, lassabb a forgalom.
12/18 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm mindenkinek a választ, jelentem sikerült!:D
De vagy 2 helyen megdobta magát a kocsi segge, hiába iszonyat lassan mentem🙈
2021. febr. 11. 15:28
13/18 anonim válasza:
4Nem létezik, hogy elsőre sikerült, megmondták az okosok, hogy kötelező buktatási kvóta miatt az első vizsgán úgyis megbuktatnak. Kivéve azokat, akiket nem.... de ez már nem érdekli a megmondókat.
Gratulálok a sikeres vizsgához, és plusz szereztél némi tapasztalatot a téli vezetésből is.
14/18 anonim válasza:
na helyes jól jött az a deák fecó a boritékban :d viccelek grat
15/18 A kérdező kommentje:
#13 nem is elsőre sikerült a vizsgám.. :D
2021. febr. 11. 18:08
17/18 anonim válasza:
...és persze csupa balesetmentes kilométereket kívánok! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 😊
2021. febr. 11. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!